Din lokale flyttemand

Vi forstår, hvor stressende en flytning kan være, og det er derfor, vi er her for at hjælpe. Med vores erfarne og dygtige team af flyttemænd kan du være sikker på, at din flytning bliver lettere og mere overskuelig. Vi servicerer primært områderne Bjerringbro, Viborg, Randers og Silkeborg og tilbyder en bred vifte af flytteservices, herunder almindelige flytninger, specialopgaver med klaver eller andre tunge genstande samt nedpakning og montering.

Det handler om tillid til sin flyttemand

At flytte til et nyt hjem er en stor beslutning. At man samtidig skal overlade sinde personlige ejendele til fremmede, gør det ikke nemmere.

Derfor handler flytning i bund og grund om tillid. Hos Ulstrup Flytte Transport har vi opbygget tillid hos vores kunder gennem mange år, og den passer vi godt på. Nøjagtig ligesom vi passer på dine ejendele.

Vi tilpasser os dine behov

Du kan vælge at lade os klare al ned- og udpakning og lave en totalflytning, eller du kan vælge selv at klare pakning og "blot" lade os håndtere flytningen. Under alle omstændigheder garanterer vi et perfekt resultat tilpasset dine behov. Vi arbejder nemlig under devisen: Tilfredse kunder er gode kunder...